• Ole Martin Bjørk

Tunhovd Camping.

I forbindelse med et besøk på Langedrag naturpark overnattet vi to netter på Tunhovd familiecamping. Her finner man kanskje ikke de flotteste fasiliteter, men flott natur og godt vertskap gjør dette til et hyggelig sted å tilbringe noen dager. Spesielt om man skal på Langedrag eller om man bare ønsker late dager med barna. Alt i alt et fint sted for en fornuftig penge.


Campingen.


Tunhovd befinner seg i Nesbyen kommune i Hallingdal rett ved Rv120 så her er det lett å finne frem. Det er kort avstand til Langedrag Naturpark og nærbutikk. Plassen ligger godt til inne i et skogholt med et lite tjern som barna kan plaske i. Servicehuset er gammelt, men de er nøye på renholdet. Løsningen for tømming av toalett likte jeg ikke så godt. Det er tydelig at dette er en liten familieplass oppi dalene, 750moh. Noe kan gjøres bedre, men mye gjøres godt. Vi ble hyggelig mottatt når vi ankom og ble vist til en plass hvor de vinket oss inn. Strøm og vann er lett tilgjengelig. Ikke noen leting etter en skjult strømmstolpe eller vannpost her. Plassen har to trampoliner og en liten kiosk, samt huskestativ og sandkasse.
Pris.


Som tidligere nevnt er ikke fasilitetene av det mest moderne slaget og dette reflekteres i prisen. Her er det billig å bo. Med vogn betalte vi 460 Nok for 2 døgn med strøm. Tier brukes som polet i dusjen og en person dusjer fint på 20 kroner.


Nærhet og attraksjoner.


Matbutikk. 3 Min. 1,5Km (Joker Tunhovd)

Langedrag naturpark. 13Min. 10Km.For hjemmesiden til Tunhovd Camping trykk Her
31 visninger

Siste innlegg

Se alle