• Ole Martin Bjørk

Morgedal Camping

En ubemannet camping i Telemark.


Morgedal Camping er en god plass, drevet av to unge gutter. Plassen er ubemannet, men det skulle man ikke tro. Her er det velstelt og hyggelig.En stor gressmatte med noen trær. Man kan fint finne en privat krok eller skygge under trærne. Her er det lett å finne plass og man plasserer seg der man ønsker. Vi la oss nede ved vannet slik at lillemor kunne bade som hun ønsket. Da ser og hører man E134 på andre siden av tjernet, men det er på ingen måte sjenerende. Servicehuset er pent, rent og tilgangen til strøm er god.

Vi betalte 300 for et døgn med strøm. Det er også muligheter til å bruke robåt og kajakk som man ønsker. På siden av servicehuset finner man fiskestenger og vester til utlån med mer. Dette er ink i prisen og det er også gratis å fiske om man ønsker.


Det er greit å ha med noen ekstra klosser til støttebeinene da det ikke er helt flatt her, men etter vår mening skaper dette litt liv. Vi kunne gjerne blitt noen døgn til, og synes at vi fikk god verdi for de trehundre kronene.16 visninger

Siste innlegg

Se alle