Om

Tusen takk til alle dere flotte mennesker som besøker siden vår. Vi er helt sjokkert over hvor fort dette har tatt av. Ole Martin har en drøm om å gjøre denne siden, til en skikkelig hvordan gjøre det selv side og Øyvind savnet virkelig norske videoer å se på, når han skulle bla lære seg og legge til å fra. Så dere skal ikke se bort i fra, at det blir videoer av alt fra baking om bord til bytte av gjennomføringer.

 

 

Øyvind den bedagelig. Øyvind er født og oppvokst i Skjeberg glad i å padle kajakk. Når ikke han ufører en av Ole Martin sine gale påfunn jobber han som lærer. Øyvind har vokst opp med livet i campingvogn og telt. Øyvind er også en genial baker. Det er bare synd at ikke Ole Martin er noe kakemonster.

 

Duracell/Apatisk. Yas er en pyreneisk gjeterhund med en skikkelig av og på knapp. han er den perfekte følgesvenn. Inne ligger han pall, men slippes han løs klatrer han på skyene. Vi fikk Yas når han var ca 4 år av en dame fra Bergen og det tok ikke lang tid før Yas var en del av familien.

 

Sist men ikke minst så har vi meg Ole Martin. Jeg har vokst opp med hytte på Hvaler og er derfor den båtgale av oss. Jeg har seilt hele mitt liv og når jeg blir stor ønsker jeg å jobbe med båtdesign. Ellers er jeg den som får alle de gale ideene. Som å bo i båt. Nå har jeg endelig gått tilbake på skolebenken så om to korte år er jeg utdannet båtbygger.

 

 

 

 

 

Våre samarbeidspartnere:

 

Takk til alle dere hos Tools Fredrikstad for at dere støtter oss med verktøy og festemateriell.