Det er deilig å komme hjem fra køben til ny dieselvarmer som venter på postkontoret.

Vi har vært en kort liten uke på storbyferie i København og når vi kom hjem lå vår nye varmer å ventet på oss på postkontoret. En Autoterm 14TC-mini-12. Bestilt fra Servitek i Tønsberg.

 

 

Dieselvarmeren ut av esken.
Dieselvarmeren ut av esken.

Varmeren er en 14 Kw vannvarmer.

Dieselvarmeren er bygget for Russiske forhold av kvalitetsdeler og burde dermed være mer enn godt nok til vårt bruk.

Dieselvarmeren ut av esken.
Dieselvarmeren ut av esken.

Etter oppakking kan vi si følgende.

Varmeren fremstår serdeles solid og den er åpenbart bygget for enkel service noe vi liker god. I esken kom alt vi måtte trenge med ett unntak. Skroggjennomføring for eksos. Eksosgjennomføring er installasjons avhengig, så at denne er utenom er helt normalt. Dette er jo ikke noe nytt, men i forhold til mange andre dieselvarmere på det norske markedet kommer Autoterm med ledningsnett og installasjons pakke. I vår installasjon er det noen få ting vi må ha utenom. Slanger frem til konvektorer, eksosgjennomføring og selve konvektorene, radiatorer på godt norsk. Nå begynner jobben med å få dette på plass. Følg med så skal vi legge ut en beskrivelse etter som monteringen pågår.

Lyddemperen til eksosen. Litt dimensjoner blir det når man snakker 14 Kw, men varmeren er ikke stort større en enn vanlig luftvarmer

 

Disclaimer: Alle meninger og kunnskap som deles på denne siden må tas som råd og vi kan ikke holdes ansvarlig. Copyright: Livet på skeive 2018.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *