Endelig. Etter mye tenkning frem og tilbake har valget falt på Highfield.

For litt siden skrev jeg en liten sammenligning mellom Highfield og Zar.

 

Vi har tenkt mye frem og tilbake, spurt å gravd etter informasjon. Noen testtur med noen av dem ble det ikke. Vi kontaktet flere utsalgsteder og meldingen var den samme. Dessverre har vi ingen inne til prøvekjøring de blir solgt med en gang. Flott for forhandler, tungvindt for oss. Men uansett valget falt på en Highfield Classic 310 i sort og grå utførelse. 

 

Det er flere grunner til at vi gikk for Highfield.

Highfield som merke har et større fotfeste i Europa og det kan direkte omsettes til bedre annenhåndsverdi og et større tilgjengelig serviceapparat.

Highfield virker mer selvkritiske til byggekvalitet og materialer. De er heller ikke redde for å skryte av det. Alle materialer og produkter de bruker ligger offentlig på deres hjemmeside. Et generelt gjennomsiktig firma, og hvem liker ikke det.

Vi fikk også et bedre inntrykk av Highfield og deres forhandlere i vår søken etter den perfekte slepejolle.

Og til sist Highfield var rimeligere. Vi Syntes ikke et ekstra luftkammer var verd de ekstra kronene, Men dette ekstra kammeret er definitivt noe Highfield bør tenke på å integrere  når de redesigner classic serien sin.

 

Jeg kommer til og skrive et skikkelig innlegg når vi mottar det nyeste medlemmet i familien. Som er forventet i midten av juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *