Liten status oppdatering på badet og generelt.

Det er skikkelig vanskelig og få tid til jobb, båtpuss å blogge, men de to siste er skikkelig morsomme så man må nesten bare strekke seg så langt det går. Dessverre så blir bloggen siste prioritet, noe som irriterer meg. Jeg synes bloggen er et fint verktøy for å roe ned etter en slitsom dag. Nå sitter jeg å venter på at epoksyen på badet skal herde og det blir jo samme prinsippet som å se på vann som da aldri koker. I går så ble det en rimelig sen kveld, men jeg fikk gjort unna majoriteten av støpingen på badet. I dag er det sparkling av gulv og vegger som står på agendaen.Tilpasningen av hyllen doen skal stå på er gjort.

 

Her kommer det et inspeksjonslokk i front og slangene fra doen skal gå ned gjennom platen, i stede for rett inn i baderoms innredningen som tidligere.

Det ble en lang kveld med mye banning for å bli kvitt alle luftboblene og kløne som jeg er, så presterte jeg jo og velte epoksy spannet. Men, men litt vasking så var jeg i gang igjen. Glassfiber mattene er trukket litt opp på vegger og skott slik at det blir integrert oppsamling for dusjvannet. Overgangen mellom vegg og glassfibermatte blir sparklet jevnt med epoxysparkel. Det er dette som blir det svake punktet og var nettopp det som gjorde at det råtnet tidligere. Vann fra dusj hadde krøpet mellom finer og støp noe som gjorde at all fineren råtnet. Jeg ser dessverre ingen annen løsning å gjøre det på, med dette bør holde i nye 20 år så for vår del må det da holde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *