09. Mars 2018. Nå må vi få overtatt båten, før jeg blir gal av utolmodighet.

 

Jeg skal på ingen måte klage når jeg legger hode på puta og tenker på lensepumper og teak, men det kan bli for mye planlegging. Jeg er av den typen som blir gal når jeg ikke får brukt hendene til noe nyttig.

 

 

Dagene blir brukt til glede, en smule bekymring og masse planlegging. 

Det er gøy med ny båt men der er også en vis porsjon uro og bekymring. Dette er viktig når man kjøper ny båt eller hus i vårt tilfelle. Hadde vi vært bekymringsfrie tror jeg, at jeg og Øyvind ville gått på en kraftig smell. Jeg vet det kommer til og komme tunge perioder, med tanke på at vi har kjøpt et oppussings prosjekt og ikke en ferdig båt. Samtidig er vi godt forbered og klar over at ikke alt kommer til og bli bare glorie.

 

 

Shanty

Shanty er en strålende båt for oss, men det er mye å gjøre for å få henne i toppform. Planene våre for frøkna komme.r på bloggen i løpet av helgen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *